dissabte, 1 de juny de 2013

BIBLIOTEQUES AMB DO: MARTORELL


S'inicia el mes de juny i, amb ell, la  participació de la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell en el projecte Biblioteques amb DO, dintre de la denominació d'origen Penedès.
Aquest projecte suposa fer un calendari d'activitats que acostin el món del vi i dels cellers locals al món dels llibres i la literatura. Un autèntic maridatge cultural.

A continuació us ressenyem les activitats previstes a  la nostra biblioteca durant tot el mes:


Dijous 6 de Juny, a les 20:00 h. Maridatge entre literatura i vi: la literatura popular i la terra, l’origen del nostre vi, a càrrec de Rosa Vendrell


Dijous 13 de Juny, a les 20:00 h. Presentació del llibre “Antologia poètica” de l’autor penedesenc Gabriel Raspall, a càrrec de la seva néta Maria Mercè Parera i Raspall 


Dilluns 17, a les 18 h. Club de lectura sobre El Celler, de Noah Gordon. Acompanyat de copa de vi i taps de cava de xocolata.


Dijous 20 de Juny, a les 20:00 h. Conferència “El tema de la vinya i el vi en la literatura catalana” a càrrec de l’enòleg i escriptor Eduard Puig Vayreda


Divendres 21, a les 18 h. Hora del conte relacionada amb el vi, el raïm i la verema.


Durant tot el mes: exposició pictòrica “L’esperit de la Terra” de la pintora Francesca Calaf, inspirada en els colors de la vinya i els intensos i sensuals colors del vi.


Durant tot el mes: exposició bibliogràfica sobre el món del vi a la biblioteca i recomanacions relacionades amb el vi (fotos i passatges de llibres) a través del Facebook de la biblioteca.

Tots els actes aniran acompanyats d’una copa de vi per gentilesa de les Bodegues Eudald Massana Noya de Sant Pau d’Ordal (Subirats)Esperem que tots gaudiu d'aquest maridatge de vi i biblioteca!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada