dimecres, 23 de setembre de 2015

BIBLIOTEQUES AMB D.O. 2015Enguany la Biblioteca Martorell ha fet coincidir la participació en el programa Biblioteques amb DO amb les tradicionals Festes del Roser.

Aquí podeu consultar les diferents activitats.


BIBLIOTEQUES AMB DO:   BIBLIOTECA MARTORELL


  • Per començar, el dimecres 30 de setembre, a les 19 hores tindrà lloc a la Biblioteca la conferència Descriure el vi amb música, en la qual en Marcel Gorgori farà un paral·lelisme entre els vins i les peces d'òpera escollides.
  • El dijous 1 d'octubre, a les 17 hores,  la Mercè Rubí narrarà Els tres animals del vi, un conte infantil escrit per Gemma Armengol, en el que coneixerem com un gat poruc es va convertir en el més valent i eixerit.
  • Un cop acabat el conte, a les 18 hores,  la biblioteca lliurarà els premis als guanyadors del concurs de super lectors.
  • El divendres 2 d'octubre, a les 18 hores podrem assistir a la presentació del llibre Ví català, una reivindicació històrica, dels autors Jordi Alcover, Sílvia Naranjo i Jordi Abellán. 
  • Finalment, el diumenge 4 d'octubre a les 19 hores Lluís M. Bosch (compositor) i Carolina Rius (pianista) oferiran l'espectacle musical Un tast di ví.


Totes aquestes activitats es faran a la Sala Polivalent de la Biblioteca Martorell.
Tast per gentilesa de Caves Juvé i Camps.També està en marxa el Concurs de fotografia Biblioteques amb DO a #vinstagramdopenedes2015

Les imatges han d’estar relacionades amb el món del vi en sentit ampli i les podeu penjar al #vinstagrampenedès2015.
Consulteu-ne les bases al Facebook de la Biblioteca i a www.bibliotecaspublicas.es/martorell/.
Termini d’admissió: fins al 25 d’octubre. 93 775 60 60 / b.martorell@diba.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada