dimecres, 7 d’octubre de 2015

MARTORELLETRES

Des de fa un temps, la Biblioteca col·labora amb el programa Martorelletres, conduït pel Josep Diaz.  
Avui ens hem endinsat en el món de la cultura, parlant de llibres, de llengua i de vi, i escoltant una mica de bona música.
La Josefina Canals ha entrevistat a la Isabel Sánchez, autora del llibre El sueño de la Esperanza, que es presentarà a la Biblioteca Martorell, el pròxim 15 d'octubre.
Verónica Maldonado ens ha parlat de les properes activitats a la Biblioteca, que tindrà una altra presentació de luxe, la del llibre Sor Lucia se confiesa, escrita per la mediàtica religiosa Sor Lucía Caram. 
Aviat, a més, en la Biblioteca Martorell l'Escola de l'Ateneu Barcelonès impartirà un curs d'iniciació a les tècniques narratives, d'interès per totes aquelles persones interessades en l'escriptura.
L'Andreu González ens ha parlat de l'ús -i del mal ús- del català al món de l'esport, en el qual sovint es fan servir paraules procedents d'altres llengües com ara l'anglès, de manera incorrecta.
Tot això, ha estat guarnit amb la lectura d'un text del poeta martorellenc Ricard Garcia, com a homenatge al Dia Internacional de l'Alzheimer, i amb la bona música de la banda sonora original del Titànic.

Podeu escoltar Martorelletres a Ràdio Martorell, en el 91.2 de la FM, cada dimecres de 12 a 13 del migdia, i els diumenges a les 11 en reemissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada