dijous, 18 d’octubre del 2012

ELS CLUBS DE LECTURA TORNEN A LA NORMALITAT


Amb el mes d'octubre es recupera la normalitat total en les trobades dels diferents clubs de lectura que estan en marxa a la biblioteca Francesc Pujols.

Avui dijous es reuneix per la tarda el grup infantil, coordinat pel Jordi Morera, i pel vespre el Club de lectura en horari de nit, que comentarà el llibre Petons de diumenge, que ha estat la lectura proposta per l'estiu.

El Club de lectura de tarda ja va començar la temporada el passat 24 de setembre. Durant aquesta trobada es va comentar el llibre El silenci de les vinyes de l’autora Gisela Pou.

La lectura va agradar molt a tothom i tots els participants van coincidir en  reconèixer que és una novel·la que enganxa des de la primera pàgina, possiblement a causa de que la seva autora és guionista de sèries de televisió.
Va agradar especialment la descripció tant dels personatges com de les vinyes i les caves ambientades en el Penedès. De fet, Gisela Pou es va documentar a consciència sobre enologia i viticultura abans d’escriure el llibre i això queda clarament demostrat al llarg de les seves pàgines . Segons els participants en el club de lectura els temes principals que tracta el llibre són: la incapacitat humana de ser feliç, les ànsies de poder de la protagonista, les relacions pares-fills, el paral.lelisme entre dues families importants de cavistes, la capacitat per renunciar a l’amor i als sentiments per voler aconseguir objectius més poderosos, etc.
Per a la trobada del proper 29 d'octubre, s'ha proposat el llibre Se sabrà tot de l'autor Xavier Bosch que comentarem a la Biblioteca Francesc Pujols, a les 18 hores.