dijous, 25 d’abril del 2013

FRANCISCO JOSÉ LOZANO: RELATOS ABSURDOS

El passat 22 d'abril va tenir lloc a la Biblioteca Francesc Pujols la presentació del llibre Relatos Absurdos, del martorellenc Francisco José Lozano.
Aquest llibre està format per tres històries que no tenen cap lligam aparent, encara que en el fons tenen el  denominador comú  l'engany.
L'autor va parlar de la seva formació literària, de les seves lectures de joventut i de com va guanyar el seu primer premi de literatura quan encara era un escolar. Rebre aquest primer premi de mans de l'escriptor Josep Maria Gironella el va omplir d'emoció i el va marcar.
També va parlar del seu llibre, dels escenaris de Martorell en el que està situat, que són els de la seva infantesa al barri de la Vila i de diversos aspectes literaris, com ara la influència del gènere de la ciència ficció, un dels seus favorits.
En l'acte van participar també, Mario Lozano, germà de l'autor que va fer la introducció, Daniel Lozano, fill, qui va dir unes emotives paraules  i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau, qui fa senyalar el recolzament de l'Ajuntament de Martorell intentar donar als autors locals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada