En aquest parell de llibres podeu trobar receptes adients per aquests dies de final de Setmana Santa.
El premi, ja sabeu, serà la Mona del dilluns, però abans podeu anar-hi a les receptes més tradicionals, com ara les de bacallà amb ous durs i cigrons, arròs amb oros i bastons.
Si ja es pot menjar carn, peus de porc amb naps de la Cerdanya o costelles de bé a la brasa.
Els llibres són Gastronomia, festes i tradicions a Catalunya, editorial Morales i Torres, de l'autor Jordi-Joan Alsina i Canudas i 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir, de Mònica Garcia Massagué, editorial Ara Llibres.
A la segona pàgina d'un dels llibres, hi tenim un munt de cites de personatges prou coneguts, però ens quedem amb la de la Carme Ruscalleda, que diu "Poseu la cuina a la llista de les coses interessants de la vida, per plaer i per salut".
Doncs això, que us desitgem unes bones vacances de Pasqua i que tingueu una bona cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada