dilluns, 29 de març de 2021

CUINA DE QUARESMA

En aquest parell de llibres podeu trobar receptes adients per aquests dies de final de Setmana Santa.

El premi, ja sabeu, serà la Mona del dilluns, però abans podeu anar-hi a les receptes més tradicionals, com ara les de bacallà amb ous durs i cigrons, arròs amb oros i bastons.

Si ja es pot menjar carn, peus de porc amb naps de la Cerdanya o costelles de bé a la brasa.

Els llibres són Gastronomia, festes i tradicions a Catalunya, editorial Morales i Torres, de l'autor Jordi-Joan Alsina i Canudas i 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir, de Mònica Garcia Massagué, editorial Ara Llibres.

En tots dos hi ha un grapat de receptes catalanes tradicionals, com ara la cuina de Quaresma.

A la segona pàgina d'un dels llibres, hi tenim un munt de cites de personatges prou coneguts, però ens quedem amb la de la Carme Ruscalleda, que diu "Poseu la cuina a la llista de les coses interessants de la vida, per plaer i per salut".

Doncs això, que us desitgem unes bones vacances de Pasqua i que tingueu una bona cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada