dilluns, 1 de febrer del 2021

ARIADNE ARTILES: PURA VIDA

Avui us portem un llibre que es diu Pura vida. Està signat per l'Ariadne Artiles, que no és cuinera, no escriptora, ni periodista. És una model -també influencer, i potser dissenyadora) que ens explica com li agrada cuidar-se ella mateixa i cuidar a la seva família.
No cal ser escriptor per a publicar un llibre ni xef per a ensenyar-nos a cuinar, ja ho veieu.

Però és cert que sempre va bé per tal de conèixer opcions d'alimentació diverses i està clar que una model sap com menjar per a mantenir-se en forma i amb el quilos a ratlla. I a nosaltres ens agrada veure opcions que potser ens agraden o potser no.

En el llibre, l'Ariadna Artiles ens explica que creu en el menjar vegetarià i també en el vegà i en que tot sigui el més natural possible. Estem doncs, davant d'un manual d'alimentació prou interessant.

De pas, també ens ensenya com, amb la seva filleta de pocs anys, ha tirat endavant el projecte de fer aquest llibre que, la veritat, és molt bonic, tant per les bones fotos com pels texts molt ben triats.

El llibre consta de deu capítols amb una introducció que li dedica a la nena, que encara és petita, però ja apunta maneres.
En el primer capítol hi ha un homenatge a l'avi, en el qual l'autora ens explica que era forner i l'esperava amb el pa acabat de fer, quan ella sortia de l'escola. Quin goig d'avi! I d'aquí li ve que ella mateixa faci pa dos cops a la setmana, a més de galetes o pizzes.

Altres receptes que trobem en el llibre és el queque de la abuela, los rollitos de verdura, las croquetas, el gazpacho verde o los chips de calabacín.  Tot amb molt bona pinta! 

Al final del llibre hi ha uns quants menús setmanals per a organitzar-se, perquè menjar bo, sa i mantenir la línia no són feines gaire feixugues. Només cal que ens mentalitzem una mica.

I amb això ens acomiadem d'aquest dilluns a la cuina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada