dilluns, 15 de març del 2021

VEGA HERNÁNDEZ: EAT! COCINA DE PRODUCTO QUE SE COME POR LOS OJOS

Avui hem trobat un llibre que ens agrada molt. Tant el, color, els dibuixos, i les receptes, també a tot color i que personalment ens encanten.

Diuen que com més colors tinguin els aliments, més vitamines contindran. D'aquesta manera la cuina de colors diversos ens assegura una alimentació variada en vitamines i altres elements.

I si de colors parlem, aquest llibre és una autèntica troballa.

És un llibre acabat d'arribar a la biblioteca, no ha trepitjat estanteria encara, no el vam deixar arribar...! Es diu Eat! Cocina de producto que se como por los ojos (mai millor dit), l'autora és Vega Hernando, Creadora de Eating Patterns (que no sabem que es, però) Lunweeg ed.
Ja tenim les senyes d'identitat del llibre, passem a l'interior, és un llibre o millor una guia sobre què cal menjar cada temporada o el millor de la temporada, amb idees força creatives i molt coloristes que per això ens ha entusiasmat tant, a nosaltres que el que menys ens grada és cuinar.

Exemples:
Porpra : Pop cruixent i bledes vermelles, que porta els colors groc ocre, verd, magenta...
Revetlla: Coca de figues, ceba morada i romaní. Verd, blau, morat, grana.
Souvenir: Curri de tirabecs i alls tendres. Verd,blanc, mostassa.
Princesa Blava: Verat cruixent amb amanida de raves al forn. Blau, verd, argent
PRIMAVERA: "Ni Primavera sin golondrina, ni despensa sin harina"
Venus de Botticelli : Vieires amb crema de pastanaga i xirivia. Blau, carbassa, groc, magenta...

Que hi trobem més? idees creatives i molt assequibles, molt fàcils de fer i 75% vegetarianes i unes quantes cosetes més personals de l'autora.
Aquest ha de ser el vostre llibre de cuina  per Sant Jordi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada