dissabte, 6 de juny del 2009

TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN.

tens un racó dalt del món: 111è joc literari

Jugar és divertit. I si la matèria del joc són els llibres, la diversió és doble. Al menys per a nosaltres.
Per això des de la biblioteca us recomanem que passeu cada mes pels jocs literaris d'aquest Racó dalt del món. El racó de la lectura.

dimecres, 3 de juny del 2009

A RÀDIO MARTORELL


Avui és dimecres, i els dimecres pugem a la Ràdio. Un dimecres la Mercè Parera, un altre dimecres la Verónica. I a la Ràdio sempre trobem la Irene i el Jaume, els conductors del magazine de Ràdio Martorell, en el qual ens han fet un espai per tal de parlar de la biblioteca, de les seves activitats, de llibres, de totes aquelles coses que ens interessen.

Avui hem parlat del nou horari d'estiu, que des del 15 de juny serà de dilluns a divendres a la biblioteca Francesc Pujols, i de les vacances de la Biblioteca Sala de Lectura Francesc Moragas.

Hem parlat de l'Aula d'estudis, que continua fins al 3 de juliol, i gràcies a la qual els estudiants poden venir a la biblioteca de 20.30 a 1 de la matinada, fins i tot els dissabtes.

Hem parlat dels llistats de llibres més venuts i de les 275.000 persones amb carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Baix Llobregat.

Ah! Hem parlat d'activitats, de la darrera Hora del Conte, que es farà el dia 10 de juny a la Biblioteca Sala de Lectura Francesc Moragas, a la Casa de Cultura de la Vila, i de la darrera reunió del Club de Lectura, en la qual es comentarà un llibre de Milan Kundera, El Vals de l'Adéu.

Ah! I per acabar, hem parlat molt ràpidament d'aquest bloc, aquesta nova eina amb la que voldríem acostar-nos als nostres usuaris.

Us hi esperem al bloc i també a l'altre costat de la Ràdio. Els dimecres de 11.30 a 12 del matí. A Ràdio Martorell.