dimecres, 5 de febrer del 2014

MARIA CLOSA EN EL CLUB DE LECTURA EN CATALÀ


Dilluns passat ens vam  reunir un petit grup de lectors per comentar el llibre del mes,  Maria Closa,  del periodista Jordi Badia.

La novel·la va agradar de manera desigual als assistents.  
Tothom va coincidir en el fet de que el poble de la Guàrdia Pilosa no té gaire protagonisme, ja que la novel·la es centra quasi exclusivament en la figura femenina de la Maria Closa, i en els esdeveniments que van marcar la seva vida. És una novel·la bàsicament de sentiments, tot i que també  apareixen esdeveniments històrics, com ara el pas d'un famós anarquista per la localitat.
És un llibre curt, que es llegeix de manera fàcil i agradable, i que dóna per parlar de com era la vida quotidiana, els casaments, les herències, etc. en èpoques passades.


Aquest autor ens va visitar el passat dia 13 de Gener per tal de fer una trobada amb els membres dels dos clubs de lectura de la biblioteca. Els que no vau poder assistir-hi, podeu llegir la ressenya d’aquesta activitat en el següent enllaç:   http://bibliomartorell.blogspot.com.es/

Per suggeriment de la Isabel González, la propera lectura que comentarem en el club de lectura serà  Ara que estem junts  d’en Roc Casagran.
Aquesta obra serà comentada en la propera reunió del Club de Lectura el dia 24 de Febrer a les 18:00 h.