dilluns, 28 de desembre del 2020

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA: RACÓ DE LA CUINA

Avui és dilluns i ens toca anar a la cuina.
És per això que us volem presentar la zona de la Biblioteca de Martorell dedicada a aquest tema.
Sota la denominació de Cuina trobem un centre d'interès que en realitat uneix llibres de temàtica relacionada amb la gastronomia, en general. Podem trobar els de gastronomia i restauració, els d'elaboració d'aliments i receptes de cuina del món, els dels diferents productes i els de begudes.

Tots aquests llibres els trobareu amb una icona representativa enganxada al seu llom i estan situats físicament a la primera planta de la biblioteca.


La política d'adquisició de documents de la nostra biblioteca ens permet accedir a les novetats més interessants i cridaneres per al públic en general. Tenim els més actuals, els més mediàtics, els més venuts, els més demanats als Reis de l'Orient.





Com ara el del Carlos Rios, Cocina comida real, de l'editorial Paidós, que conté més de 100 receptes per a "realfooders".
Es tracta de lluitar contra els ultra processats i aconseguir que la nostra alimentació sigui nutritiva i sana.



De l'Ada Parellada, tenim La cocina sostenible: ideas, trucos y recetas para no tirar nada. Un llibre nascut amb la idea de lluitar contra el malbarato alimentari i per ajudar-nos a planificar els nostres àpats setmanalment, facilitant la cuina els dies laborables en què la família està treballant.










La Biblia de Masterchef
és aquell llibre, aparegut en un programa de la televisió de màxima audiència que ha iniciat a molts de nosaltres en el món de l'alta cuina. En ell trobarem tots els productes i elaboracions bàsiques que faran el nostre receptari un pèl més sofisticat.










A la primera planta de la biblioteca, amb vista a la muntanya de Martorell, podreu gaudir de la tranquil·litat i de l'espai necessari per a fullejar els llibres de receptes que més gràcia us facin.

Perquè avui és dilluns i hem de visitar el Centre d'interès Cuina, a la biblioteca de Martorell.