dilluns, 7 d’octubre del 2013

CLUB DE LECTURA DE TARDA: SENYORIA


Tot esperant la visita de Jaume Cabré es reuneix el club de Lectura de la tarda -la primera reunió del curs-  per tal de comentar la lectura “Senyoria” d'aquest autor.


La novel·la ha agradat pràcticament a tots els membres del club per la gran quantitat de recursos literaris emprats per l’autor, per com entrellaça les diverses històries i les acaba tancant totes, la riquesa del seu vocabulari... Es molt interessant la crítica que fa de la societat corrupta i elitista de l’època, i dels seus vicis i depravacions. La novel·la demostra clarament que la corrupció i l’erotisme sempre han estat presents en la societat al llarg de la història i que el poder i el sexe són els elements que sens dubte mouen el món.
Tots els presents tenim moltes ganes d’escoltar en Jaume Cabré que vindrà el proper dia 7 d’octubre a la Biblioteca per parlar precisament de la seva obra i comentar-la amb els membres dels dos clubs de lectura de la nostra biblioteca.

Presentem la lectura del proper mes: es tracta de “El Violí d'Auschwitz” de Maria Àngels Anglada i explica la història d’un fuster ingressat en aquest camp d’extermini i que es veu obligat a construir un violí que soni a la perfecció.