dilluns, 30 de març del 2015

UNA NOVA BIBLIOTECA PER A MARTORELL.El passat dissabte 28 de març va tenir lloc la inauguració oficial de la nova Biblioteca de Martorell.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, qui va recalcar la importància del nou equipament  i va animar els martorellencs a donar-li màxima utilitat.

El nou equipament té una superficie total de 2.500 metres quadrats, 1.900 dels quals es destinen a biblioteca. Aquesta es distribueix en dues plantes. A la planta baixa hi ha la zona infantil -aïllada de la resta a través de vitralls-, l'àrea de novel·les, còmics, dvds i revistes, una sala taller i un auditori amb capacitat per a 100 persones.
A la planta superior, s'hi allotgen gran part dels 31.900 volums disponibles agrupats per àrees temàtiques, un ampli espai d'ordinadors, taules i una sala d'estudi. En ambdues plantes hi ha un espai de terrassa exterior i a l'entrada s'hi localitza la màquina del nou servei d'autopréstec.

L’adreça de la nova biblioteca és Avinguda Mancomunitats Comarcals, 15.  Telèfon: 93 7756060.

El personal de la biblioteca us atendrà en l'horari que ja era habitual, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 hores.
Us hi esperem.