dimarts, 2 de desembre del 2014

LLUÍS LLACH: MEMÒRIA D'UNS ULLS PINTATS




Dilluns passat vam tenir la trobada corresponent al mes de novembre del Club de Lectura, en la que es comentava el llibre Memòria d’uns ulls pintats escrit per Lluis Llach.


L’acollida del llibre va ser molt bona, ja que la novel.la va agradar molt a tothom. Durant tot el llibre l’autor tracta el tema de la homosexualitat amb molta tendresa. Es un llibre molt delicat, entenedor, fácil de llegir,… Tothom es va sorprendre de que en Lluis Llach hagués escrit una novel.la tan ben redactada, ja que fins ara només li coneixiem la seva faceta com a cantautor. Al llarg del llibre apareixen molts temes com ara la situació del barri de la Barceloneta, el tipus de famílies i persones que hi vivien, el funcionament de l’Escola del Mar, etc. Tothom va estar d’acord en que Lluis Llach fa servir un llenguatge molt poétic al llarg del llibre i que la novel.la està plena de frases precioses que la converteixen en una obra molt entrenyable.


La propera trobada serà el dia 15 de desembre a les 18:00 h. i comentarem el llibre  Crandford d’Elizabeth Gaskell, editat per Adesiara, una editorial independent amb seu a Martorell.