dilluns, 29 de juny del 2009

BIBLIOPISCINA


BIBLIOPISCINA A L’ESTIU

Com cada any la Biblioteca de Martorell es traslladarà durant el mes de juliol a la Piscina Municipal d’Estiu, per tal d’apropar la lectura als usuaris d’aquest altre equipament municipal.

L’horari d’aquesta activitat serà de dilluns a divendres, de 10:30 a 14 h. pel matí i de 16:00 a 20:00 h. per la tarda. La bibliopiscina oferirà els seus serveis de l’1 fins al 31 de juliol.

Al igual que en els darrers anys, la Bibliopiscina estarà ubicada en el porxo de la piscina, entre els vestidors, i oferirà la possibilitat de consultar documents com ara revistes, còmics, contes infantil, etc. Per fer ús d’aquest servei únicament serà necessari donar les dades personals al responsable del préstec.

Per tant, si voleu gaudir de la lectura a l’aire lliure en un entorn relaxat, us esperem durant el mes de juliol a la Bibliopiscina.

Aquest servei està organitzat per la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell juntament amb el Patronat Municipal de Cultura, el Patronat d’Esports i la Diputació de Barcelona.