dimecres, 11 de març del 2015

MARK HADDON: THE CURIOUS INCIDENT OF THE DOG IN THE NIGTH-TIME.

The curious Incident Of the Dog In the Nigh-time el títol de la novel·la que es va comentar la darrera sessió del Club de Lectura en anglès, el passat dimarts.
Tots els assistents van coincidir en què es tracta d'una història que atrapa des del primer moment. 
Com adults, tothom ha gaudit molt de la lectura, tot i així, es comenta que és una novel·la indicada per a adolescents, ja que el protagonista n'és un de 15.
Es valora la presència de l'humor en el relat, malgrat la complicada situació que pateix tant el protagonista com el pare d'aquest.
Sorprèn la lògica aclaparadora que fa servir el protagonista i que recorda a tècniques de de gestió pròpies del món empresarial.

Aquesta història ens ha acostat a una malaltia com és l'autisme i més concretament a la  síndrome d'Asperger.  Per tal d'entendre més sobre aquest tema el gruo ha complementat la lectura de la novel·la amb el visionat de vídeos, àudios i lectura de notícies de la BBC i fins i tot ha visionat la pàgina de l'autor. 

Tots els lectors del grup recomanen aquesta novel·la a tothom, és interessant i costa parar de llegir. Això si, per entendre l'apèndix, s'ha de ser una eminència en matemàtiques.

La propera lectura del Club de lectura en anglès serà  I, robot, de l'autor Isaac Asimov, un clàssic de la ciència ficció. Es comentarà el dimarts 7 d'abril a les 20.00 hores.