divendres, 8 de febrer del 2013

MONTSE GONZÁLEZ CARRETERO: VIVE DESDE DENTRO Y APLÍCATE EL CUENTO


El passat dia 6 de febrer vam tenir la presentació a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell del llibre Vive desde dentro y aplícate el cuento a càrrec de la seva autora Montse González Carretero, coach i veïna de Collbató.

La Montse González va néixer a Barcelona l’any 1969 i des de ben petita li agradava mirar pel.licules de fantasmes i llegir llibres sobre éssers màgics i imaginaris. Això la va marcar de tal manera que a partir d’aquell moment va ser capaç de desenvolupar la seva pròpia intuïció per tal de trobar-se a si mateixa.

Al llarg de la presentació del llibre, l’autora va explicar que tots nosaltres podem connectar amb la intuïció, és a dir, amb el nostre guia intern. Això és el que a ella li ha permés ajudar a altres persones a trobar-se a si mateixes, a donar conferències, taller i monogràfics sobre temes com ara el sentit de la vida, les noves teràpies, el coaching, etc.

Montse González considera que tots tenim una gran capacitat que no utilitzem i li encanta ajudar a altres persones a trobar-la i seguir el sentit comú. Escriure és una de les formes per desenvolupar aquesta part interna i en el seu cas, les paraules i les frases li surten d’una manera fluida i continuada sense necessitat de corregir-les. Per aquest motiu, ella es considera una transmissora de la seva pròpia percepció de la vida perquè nosaltres únicament som un vehicle a través del qual circula la nostra inspiració.

Al final del llibre hi ha un recull de 7 contes escrits per ella mateixa. Segons paraules de la pròpia Montse González es tracta de “contes vius que tenen vida pròpia perquè segons el dia en que els llegeixes et poden transmetre missatges diferents”.  Com a colofó final, l’autora va dir que estem en una societat que fins ara ha pensat per nosaltres i el que en realitat hauríem de fer és ser nosaltres mateixos perquè hem d’escoltar el nostre interior per ser feliços.

A l’acte, que estava organitzat pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Martorell, hi van assistir una trentena de persones que van establir un col.loqui molt interessant amb la Montse González.