dimarts, 24 de juliol del 2012

SOPAR D'ESTIU

Ens reunim en el Celler de’n Xavi per tal de degustar un sopar fred en bona companyia i per parlar del llibre del mes, L’avi de 100 anys que va saltar per la finestra.
La Rosa, sempre tan detallista, ens obsequia amb un preciós punt de llibre i amb una margarida de paper que porta la llegenda:  “que la crisi no ens faci perdre les ganes de llegir Gràcies, Rosa.

La Sílvia  ens explica que feia temps que no reia tant amb un llibre i la Rosa també ha disfrutat d’allò més amb les aventures d’aquest estrambòtic ancià.  No tothom està d’acord, i hi ha qui opina que les aventures són massa inverosímils i que a sobre no està massa  ben escrit,   encara que l’opinió majoritària és que és cert que no és un gran llibre, però es pot llegir fàcilment.

Com que sóm tantes i la taula era massa llarga, no puc reproduir les opinions de l’altra banda de la taula. Disculpeu-me, per això.
Posem nota al llibre: 9 6 6 6 7 8 6 7 6 5 5 = 6.45 de mitjana.
La Yolanda ens presenta el llibre de l’estiu, per a comentar el proper 20 de setembre. Serà Petons de diumenge, de l’autora Sílvia Soler.
Parlem molt i variat i la vetllada s’allarga de tant bé com estem, però finalment ens acomiadem i ens desitgem totes molt bon estiu.