dijous, 28 de maig del 2009

LES LECTURES DEL CLUB


Un cop al mes, coincidint amb el darrer dijous, un grup de bons lectors de Martorell es reuneixen per tal de comentar un llibre que prèviament han triat entre tots i llegit de forma individual.
Es tracta del Club de Lectura, una activitat que triomfa a tot arreu, ja que permet que la lectura es converteixi en experiències compartides, en comentaris, en reflexions, en us heu fixat en allò?, què penseu d'allò altre?...
Avui és dijous i avui hi ha reunió del club de lectura de Martorell.
El llibre d'aquest mes? Doncs Mil sols esplèndids, de Khaled Hosseini, un afganès que es va fer famós amb El caçador d'estels, i que en aquesta ocasió ens explica el drama de dues dones en l'Afganistan dels talibans.
Que tingueu molt bona lectura! I molts bons comentaris!

1 comentari:

  1. hola, també nosaltres a la Biblioteca d'Almenar hem llegit Mil sols esplèndids de l'escriptor Khaled Hosseini aquest any. I aquest llibre en concret ha agradat a tots els membres del club tant la història humana com el relat dels fets històrics que han passat durant 30 anys a Afganistan. Una de les frases lapidaries que l'autor ens regala al relat d'aquesta historia és que el pitjor enemic que pot tindre un afgano és a otro afgano.

    ResponElimina