dilluns, 23 de novembre del 2020

XESCO BUENO: ESCUELA DE ARROZ: UTENSILIOS, TÉCNICAS, RECETAS Y PREPARACIONES DE BASE ILUSTRADAS PASO A PASO

De vegades, ens fa l'efecte que l'arròs és cosa dels diumenges, o potser dels dijous amb el menú del dia de molts restaurants.  
A més, molts de nosaltres els preferim al restaurant, ja que ens semblen una elaboració complicada a la qual és difícil de trobar el punt.

Però això s'ha acabat!!!

Com que avui és dilluns tenim tota la setmana per practicar amb el llibre que hem trobat avui. Es diu Escuela de arroz: utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, ilustradas paso a paso 

Primer ens parem en l'autor prou conegut a Martorell, ja que és el xef de Ca l'Esteve, un restaurant pròxim al qual anem de tant en tant.
A part de ser molt bon cuiner, professor de cuina i un crac amb els arrossos, el seu segon cognom es Calderón de la Barca,  i per uns lletraferits, això és molt fort!!!
Bé, anem al llibre. Seria la Bíblia dels arrossos.
Ens explica una mica d'història,  l'origen, el cultiu, la sega, els tipus i tantes i tantes coses que no sabem.
Al mateix temps incideix en els estris per fer servir a la cuina i el parament a la taula. 
Hi ha secrets de la cocció, verdures, productes de mar, condiments.
I tot això amb unes fotos espectaculars.

Si  no us surt un bon arròs, potser és que la cuina no és el vostre punt fort (com el nostre) i preferiu que us el faci el Xesco Bueno Calderón de la Barca.
Però si teniu una mica d'aptitud i moltes ganes d'aprendre, no dubteu que amb l'ajuda d'aquest llibre els vostres arrossos del diumenge triomfaran amb la família.  
Gràcies per aquest llibre...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada