dilluns, 12 d’abril del 2021

ÁNGELA QUINTAS: LAS RECETAS DE ADELGAZA PARA SIEMPRE

Avui ens hem fixat en el llibre de l'Ángela Quintas, Las recetas de adelgaza para siempre, de l'editorial Planeta. Aquest llibre ja va per la sisena edició, si té tant d'èxit, per alguna cosa serà!

Les persones cada cop estem més preocupades per la nostra alimentació i no parem de buscar llibres que ens ajudin a aconseguir menjar sa i equilibrat i perdre alguns quilos.
El mètode consisteix a conèixer la composició nutricional dels aliments, els hidrats de carboni i la seva composició glucèmica, les proteïnes animals i les vegetals, els greixos.
De fet, les noranta receptes que conté estan organitzades en funció de la composició nutritiva dels seus ingredients: només proteïna, càrrega glucèmica baixa+proteïna o càrrega glucèmica alta en petita proporció+proteïna i finalment, càrrega glucèmica alta més proteïna.

També hi ha respostes als dubtes que tenim sovint, com ara perquè engreixo encara que menjo pocs greixos?, quin n'és el paper que exerceixen les hormones en la perduda de pes?, quins han de ser els nostres objectius?, com els aconseguirem?, com ha de ser el desdejuni?

Hi ha moltes idees i consells: "No es tracta d'eliminar per complet la quantitat de greix, sinó de consumir greix saludable amb moderació". "Planifiquem bé els menús de tota la setmana, d'aquesta manera evitarem el risc d'acabar menjant qualsevol cosa per falta de previsió". "Si es vol aprimar per sempre, mai s'ha de passar gana, ja que utilitzarem la nostra massa muscular com a combustible"

I finalment els plats, que són força atractius:
Albergínies a la planxa amb pernil dolç i formatge batut, hamburgueses de pollastre i espinacs, espagueti de carabassó amb llagostins, hamburgueses d'albergínia i bacallà.

Aquest llibre també és bonic de mirar, ja que les fotografies són atractives i està ple de quadres explicatius de fàcil consulta.
El llibre mereix una bona ullada i esperem que us sigui de molta utilitat. El nostre objectiu és aconseguir millora la nostra salut i la nostra qualitat de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada