divendres, 30 d’abril del 2021

NOVETATS SANT JORDI 2021


Sant Jordi és un dia per a voltar pel carrer, per veure llibres, comprar-ne si es pot, gaudir de l'ambient, de les roses, de la primavera, un dia que els amants dels llibres esperem amb ganes.

Passat uns dies, però, ja és hora de venir a la biblioteca a veure quines novetats tenim de les que vam veure passejant, i no vam poder comprar -el pressupost per llibres sempre és limitat, per gran que sigui.

I sí, ja tenim a la biblioteca algunes de les novetats:

Les que es van presentar a la biblioteca, per descomptat:

Gerard Quintana. L'home que va viure dues vegades.

Salvador Alsius. Com TV3 no hi ha(via) res.

Marc Artigau. Jo era el món.

Najat El Hachmi. Dilluns ens estimaran.

Xavier Bosch. La dona de la seva vida.


Però hi ha molts altres llibres per a descobrir.

Assenyalaré els que han cridat l'atenció a qui escriu aquest post, una visió parcial sense dubte.

Theodor Kallifatides, escriptor grec nascut l'any 1938, ha desenvolupat la seva carrera en Suècia. Aquest Sant Jordi ens ha deixat el seu llibre El asedio de Troya, una història que barreja l'ocupació nazi d'un petit poble grec durant la Segona Guerra Mundial amb el relat de la Guerra de Troia.

De l'Eduardo Mendoza hem rebut el darrer lliurament de la sèrie protagonitzada per Rufo Batalla. Després de El rey recibe i El negociado del yin y el yang, ara ens arriba Transbordo en Moscú. Estic segura que ens proporcionà estones de diversió i aventures, però també de reflexió, en la línia del que ens té acostumat aquest prestigiós autor.

També tenim a punt la darrera aventura del comissari Kostas Jaritos. Ética para inversores, de l'autor Petros Márkaris ens endinsarà en el cas de la mort d'un inversor àrab en Atenes, amb el rerefons dels problemes socials que assolen el nostre món.

Entre els més populars puc anomenar autores com ara l'Elisabet Benavent, amb el seu llibre El arte de engañar al karma o com la Julia Quinn, amb la novel·la romàntica que va donar peu a la primera temporada de la sèrie Bridgerton, El duque y yo. O la tercera part de la trilogia La Mansión, d'Anne Jacobs.

Podeu veure totes les novetats en aquest enllaç a la nostra biblioteca virtual. https://bibliotecavirtual.diba.cat/novetats

Un hi esperem a la biblioteca.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada