divendres, 26 d’abril del 2013

CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE SANT JORDI ALS CLUBS DE LECTURA

El dilluns 22 d'abril Sant Jordi es va celebrar de la millor manera als clubs de lectura de la Biblioteca Francesc Pujols.

A les 18 hores el grup de la tarda, coordinat pel Jacint Soler, es va reunir per tal de comentar el llibre de la Montserrat Roig, El temps de les Cireres
En aquesta ocasió el grup especialitzat en lectura en català es va acostar a la lectura de l'autora barcelonina amb una obra guardonada amb el Premi Sant Jordi, l'any 1976.
Amb aquesta obra l'autora fa un retrat de tres generacions de la burgesia catalana i en la que posa en evidència la crisi de valors provocada per la Guerra Civil Espanyola, i la posterior postguerra i el franquisme.
El llibre va ser valorat molt positivament pels lectors i lectores del grup.


Per la nit, el club de lectores més antic de la biblioteca es va reunir en una sessió extraordinària per tal de celebrar la festa del llibre. 
A més de fer un sopar fred i una copa de cava per brindar per la festa, les lectores van aprofitar per fer un divertit i enriquidor intercanvi de llibres.
Com en altres ocasions, la Rosa ens va obsequiar a totes amb un punt de lectura commemoratiu de la nostra trobada.
Moltes gràcies a ella i a tots els membres dels dos clubs que converteixen una part del temps de lectura en un intercanvi d'impressions, pensaments i suggeriments entorn al fet de llegir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada