dijous, 27 de setembre del 2018

CLUBS DE LECTURA 2018-2019Comencem el curs 2018-2019 amb les sessions dels diferents clubs de lectura, que tornen a reunir-se després de l'estiu.

Us anirem explicant les lectures proposades, totes molt interessants, però abans volem recordar quins són els clubs que funcionen a la Biblioteca de Martorell.


  1. El més antic és el club de lectura de nit, que es reuneix un cop al mes, un dijous a les 21.30 hores. En aquest grup es llegeix tot tipus de novel·les triades pels mateixos lectors.
  2. El club de lectura de tarda es reuneix un cop al mes, els dilluns ales 18 h  En aquest grup es llegeix sempre en català, preferentment novel·la.
  3. El Bibliolovers és el club de lectura de la Biblioteca de Martorell, especialitzat en obres de qualitat literària. Es reuneix un dijous al mes, a les 19 h
  4. Un dimecres al mes, a les 19 hores, es  reuneix el grup de lectors i lectores en anglès. L'objectiu és llegir en anglès, per tal de millorar la lectoescriptura i comentar les obres amb la finalitat de millorar la conversa.
  5. Aquest curs es vol posar en marxa un club de lectura per a joves. Si teniu ganes de participar-hi, poseu-vos en contacte amb la biblioteca.

Si teniu ganes de participar en aquesta activitat, no dubteu en demanar informació a la biblioteca.

Grup Bibliolovers, setembre 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada