dilluns, 11 de maig del 2020

ACTIVITATS CONFINADES. EXPOSICIÓ MONTSERRAT DES DE CASA TEVA: PARCS I BIBLIOTEQUES DE MONTSERRAT

Una de les activitats confinades que hem fet en col·laboració amb altres biblioteques ha estat demanar fotos per tal de fer L' exposició Montserrat desde casa nostra.

El grup "Parcs i biblioteques de Montserrat"  teníem programades activitats per fomentar el coneixement i el respecte per la muntanya de Montserrat i el seu entorn. La situació de pandèmia provocada pel COVID-19 ha impedit la realització d'aquestes activitats. La pandèmia ens ha obligat a mirar-nos la muntanya de lluny. Els usuaris i usuàries de les nostres biblioteques han fet fotografies de com veuen Montserrat des de casa seva. Aquí en teniu una petita mostra. Moltes gràcies a totes les càmeres fotogràfiques que aquests dies ens ajudareu a no enyorar tant les passejades, les olors, els sorolls... de la muntanya. Esperem poder-nos retrobar aviat i mirar-nos els nostres pobles des de dalt.
Aquest grup està format per les biblioteques de Sant Vicenç de Castellet, El Bruc, Collbató, Vacarisses, Esparreguera, Olesa de Montserrat Abrera i Martorell.

Veieu aquí l'exposició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada