dimecres, 9 de juny del 2021

SUZANNE POWELL: ¡CAMBIA YA!

Ens hem de cuidar durant tot l'any, però sembla que a la primavera estem més animats i és un moment idoni per començar a canviar hàbits.

Per això, avui us portem aquesta guia de la Suzanne Powell, una irlandesa que ens proposa fer un repàs dels nostres hàbits per tal de comença a fer servir productes naturals per a la salut, la bellesa i l'hàbitat.

El llibre es diu ¡Cambia ya!, i és d'edicions Sirio.

Hem de dir que aquesta autora no és una científica, sinó tan sols una divulgadora de teràpies naturals i d'un estil de vida zen.

En primer lloc, Suzanne Powell fa un repàs a les diferents toxicitats que ens envolten: ambientadors, detergents o sabons industrials, per exemple,  per arribar a la conclusió que tot té la seva alternativa natural. En l'àmbit de la higiene de la casa es pot fer servir el vinagre, hi ha sistemes tradicionals de fer sabó, hi ha olis essencials que ens ajudaran en la cura diària de la nostra pell, ungles i cabell, etc.
A continuació parla de l'alimentació i l'exercici, imprescindibles per a una bona salut. Aquesta autora defensa els sucs vegetals, l'arròs vermell i l'ús habitual d'herbes i espècies.

En una segona part repassa solucions d'emergència i remeis naturals per a diferents trastorns de la salut, com ara la cistitis, la candidiasi, diferents afeccions gastrointestinals, el mal de cap i la migranya, malalties respiratòries, problemes dels ossos, etc. 

En una tercera part es repassen recursos, suplements i complements. Com ara l'oli de coco, l'all, la cúrcuma, la mel, el vinagre de poma o la regalèssia...

La quarta part està dedicada als bons olis essencials, que ens poden ajudar en la bellesa personal i per a malalties diverses.

És un llibre tan complet que és molt difícil de resumir, ja que fa un repàs molt extens d'usos dels diferents productes. Podríem dir que es tracta d'una aposta per tal d'aconseguir el benestar físic de les persones aprofitant els recursos naturals i fugir dels productes més processats que contenen substàncies nocives per a la nostra salut.

Podeu trobar aquest llibre en el centre d'interès Salut i vida natural, a la primera planta de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada