dijous, 19 de desembre del 2013

MARTA ROJALS: PRIMAVERA, ESTIU, ETC.


El passat dilluns el club de lectura en català.va celebrar la trobada corresponent al mes de desembre, en la qual es va  aprofitar per felicitar  el Nadal amb un pica pica i una copeta de cava.
En aquesta ocasió el llibre que es va comentar era Primavera, estiu, etc, de l'autora Marta Rojals.

En general es va considerar que per ser la primera novel.la d’aquesta escriptora és un llibre que està molt ben escrit, ja que la seva lectura resulta fàcil i àgil.
Bàsicament és un argument de desenganys amorosos ambientat en les terres de l’Ebre, en les quals es parla un dialecte molt característic de la zona que queda clarament reflectit en el llibre. 
La novel.la retrata un món que ha canviat molt per culpa de la culturització de la regió i demostra la gran diferència intergeneracional entre la generació que s’ha quedat treballant en el món rural i la generació que ha abandonat la terra per estudiar i buscar un futur millor lluny del poble on van néixer.

La propera trobada tindrà lloc el proper 27 de gener a les 18.00 H. En ella es parlarà del llibre Maria Closa, de l'autor Jordi Badia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada