dilluns, 7 de desembre del 2020

ISASAWEIS: NO TE COMPLIQUES CON LA CENA

Quan arribem a casa, cansats de tot el dia, poques ganes tenim de posar-nos a la cuina.
Només voldríem agafar uns ingredients bàsics i combinar-los de manera adient per tal de fer un sopar ràpid i nutritiu, alhora que bo i a ser possible que no enredi massa la cuina (per demanar que no quedi!)

En aquesta tasca s'ha proposat ajudar al món Isasaweis, amb el seu llibre ¡No te compliques con la cena!: Recetas fáciles y sanas para hacerla enun momento.


Isasaweis? Però qui és aquest personatge? Doncs bé, després de fer la investigació corresponent hem sabut que és una famosa youtuber, Isabel Llano, "bloggera" i escriptora que avui dia compta amb mig milió de subscriptors en les diferents xarxes socials.
És un referent per a moltes persones d'ençà que va publicar el seu primer vídeo, en qual ensenyava a fer-se un monyo amb un parell de mitjons.

Hem de reconèixer que nosaltres vivíem en la ignorància i també hem de confessar que no sabem exactament com va passar dels mitjons als sopars, ni de les xarxes al paper.

El que sí que sabem és que el seu llibre ens proposa fer sopars d'una manera molt imaginativa i pràctica.

Us donem alguns exemples, com ara alvocats amb ou al forn. Això portaria alvocat, ous, pernil, sal i pebre. Superfàcil i original. També hem trobat uns canapès amb brandada de bacallà, unes cols de Brussel·les gratinades amb formatge, espagueti de carabassó amb "pesto" i pinyols, pit de pollastre al curri, un lluç amb nata i ametlles...
Un pop a la gallega en només 7 minuts? És possible? Segons Isasaweis sí. Tot és qüestió de seguir les seves receptes.

Tot dóna molt poca feina, la veritat, i és molt vistós.

El llibre també és vistós, la "bruixa" Isasaweis a la portada en horari de nit, tot ple d'estels i la lluna i algun rat penat. Tot apunta al fet que farem màgia a la cuina.
A l'interior, cada recepta ben explicada, en una columna.
En l'altra, els ingredients i una cosa original, variants que es poden fer i suggeriments diferents.
En la pàgina del davant, una enorme foto a tot color que ens mostra l'aspecte amb el qual quedarà el sopar, si ho fem bé, és clar.

El nostre dietista ens dirà que no sopem gaire, però si volem variar de la típica truita francesa i el iogurt, aquí teniu idees que us faran més fàcil la cuina de tota la setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada