dimarts, 19 de març del 2013

NÚRIA NAVARRO CARRILLO: LA VIDA DESDE EL TEJADO


El passat dimecres dia 13 de març l’autora olesana Núria Navarro va presentar a la biblioteca Francesc Pujols de Martorell el seu primer llibre “La vida desde el tejado”. Aquest llibre és un recull de relats i microrelats que l’autora ha escrit en els darrers anys i que demostren una manera personal de viure la vida, d’atrapar els moments que succeixen al nostre voltant i convertir-los en paraules. Per escriure els seus relats, la Núria Navarro es pot inspirar en qualsevol detall que passi  en el seu entorn (una mirada, una conversa, un joc, un paisatge, una paraula,....). A partir d’aquí escriu una història que pretén mostrar l’essència dels éssers humans, la seva part bona i la seva part més fosca, els seus encerts i els seus errors, etc.

Aquesta autora disposa des de fa temps d’un blog a Internet que es titula “Hilos Finitos” i en el qual cada setmana hi publica un relat i una postal. Té molts seguidors i ella està molt orgullosa de que a través de les xarxes socials la segueixi tanta gent.

Durant la seva xerrada, Núria Navarro va explicar que els seus escriptors favorits són: Julio Cortázar i Pedro Salinas. També va manifestar que per ella el fet d’escriure és una necessitat vital perquè la seva personalitat té una dualitat: la seva part extrovertida que tothom coneix i la seva part introvertida que és la que apareix en els seus escrits.
L’acte va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones i va estar organitzat pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Martorell.
L'autora i el seu llibre a la Biblioteca Francesc Pujols


L'autora durant un moment de la presentació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada