dijous, 18 d’abril del 2013

PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI A LA BIBLIOTECA FRANCESC PUJOLS

Parlem dels actes que es fan aquests dies per tal de commemorar la Festa del llibre que se celebra a tot  Catalunya amb ocasió del dia de Sant Jordi.

  • Ahir vam comptar amb la presència de José Manuel Carpio, que va presentar el seu diccionari Mi palabrotarioun recull de mots propis de l’argot més col.loquial en llengua castellana, mots que ha anat escoltant i apuntant en els seus constants viatges laborals per tot Espanya i en la seva població natal.


  • Aquesta mateixa tarda tindrà lloc l'acte de presentació del llibre de l'autor Jordi Badia, Maria Closa. La  novel·la Maria Closa, editada per Arola, narra  la vida d'un petit poble de l'Alta Segarra i de la pròpia protagonista -una dona de 86 anys-, a través de les històries de la Maria Closa, moltes de les quals són sentides al seu avi.    Serà a les 20 hores a l'espai de la Biblioteca Francesc Pujols.


  • El dilluns 22 d'abril, a les 19.30 hores, la Biblioteca comptarà amb la presència del martorellenc Francisco José Lozano, qui presentarà el llibre Relatos Absurdos.

  • Aquest mateix dilluns 22  hi haurà reunió dels dos clubs de lectura d'adults, tot celebrant Sant Jordi. 


  • La diada de Sant Jordi, 23 d'abril, a les 19.30 hores, diversos autors locals guanyadors de la darrera edició dels Premis Vila de Martorell, faran una lectura de fragments de les seves obres.


  • Per la seva part, els infants tenen una cita amb els contes el divendres 19 d'abril a les 17.30 hores, a l'Auditori del Centre Cultural, amb la clàssica Hora del Conte, a càrrec del Grup Zinc, de l'Aula de Teatre de Martorell.


  • Fora de la biblioteca, des del dijous 18 a les 19 hores fins el dimarts 23, tothom podrà gaudir mirant i comprant els llibres a la Carpa que el Gremi de Llibreters de Martorell i l'Ajuntament han instal·lat a la plaça de les Cultures de Martorell.

Bon Sant Jordi amb moltes lectures!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada